dissabte, 31 de maig del 2008

última intervenció

El final de l'assignatura de noves tecnologies aplicades a l'educació ja ha arribat.

Durant aquest temps hem pogut veure com crear un bloc, des de la pàgina blogger. Hem vist eines com la pàgina del programa bit a bit, perfils d'innovació, com crear un wiki; hem treballat amb els llibres "Nuevas Tecnologias Aplicadas a la Educación", "Video y Educación" i "Per una didàctica dels mitjans àudio-visuals"; hem conegut més a fons el Blink - l'intranet de la nostra universitat-; hem treballat amb els programes del Gimp, l'Audacity, Pinnacle Studio, el Jclic, i el Powerpoint, i també amb recursos com les pdi, el jclic, els projectes telemàtics, el cmap tools, el mindmanager, l' xtec, l' edu365, les webquest, les caceres del tresor, encarta, la wikipedia i el googlepages.

Entre les entrades que es poden trobar en aquest bloc, hi ha informació més detallada, amb explicacions i enllaços del que hem anat fent durant el transcurs de l'assignatura, a més d'alguna altra publicació que he cregut oportuna.

Tot això ens servira de materia d'estudi, a més també tenim la pàgina web de l'assignatura, i recordar també, el Jclic preparat per les companyes de ntae i el de la pdi.

Espero que aquest bloc sigui d'ajut, a mi m'ha servit per poder dur l'assignatura al dia, i endinsar-me més en el món de les noves tecnologies.


Fins una altra!